telefonens morgon

Idag har jag ine gjort mycket annat än suttit i olika former av telefonköer.

Först med spånga församling där jag kom fram till rätt person efter 10 minuter. Där fick jag tid den 28 okt och måste ha med mig typ alla inkomstpapper jag har plus personbevis för hela familjen. DEt behövde man inte i Västerås kan jag säga. Där fick man en blankett att fylla och thats it.

Kö två var med vuxenutbildningscentrum där jag fick vänta i 35 minuter för att få höra att dom bara ger studievägledning på plat spå kontoret.Varför har dom då en syo linje? Jag var så arg så att jag var i taket nästan. Men det är bara att åka dit och se glad ut nån dag i veckan. Naturligtvis var dom tvungna att vara belägna mitt i söders smet. *mutter*

Nästa kö var hos spånga stadsförvaltning där jag ville höra hur vi låg till med dagis plats. Efter 20 minuter får jag veta att ansvarig person inte är där utan kan nås först kl 13. Människan kunde heller inte prata svnska så tog mig typ 5 minuter innan jag förstod vad hon ville få sagt. Jag var i upplösningstillstånd.

Sista kön var till swedbank eftersom jag var klntig nog att bryta av mitt bankomatkort igår. Efter en kötid på 25 minuter med 5 omkopllingar så hamnade jag äntligen hos någon som kunde hjälpa mig. Hon var jättetrevlig och ska skicka ett nytt kort till mig inom 3 dagar. Jag hade pussat hennes hand om hon varit frmför mig för hennes trevlighet och att jag kommer att få kortet denna vecka.

Morgonen kunde ju ha börjat bättre.

Nu väntar jag på helvetes blanketter från f-kassan som ska komma med posten idag. Det är ett jävla krångel att ha föräldrapenning och att ta dagar av den andra föräldern innebär en si så där 30 blankettomgångar. Vilket jäkla samhälle vi har! Helt sjukt..

Nej nu ska jag gå upp och göra mig iordning innan mitt troll vaknar.

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback