Långpromenad,min snälla ängel och vad som komma skall

Idag föreslog Sussie att vi skulle gå till Kista. Jag tyckte att det lät som en jobbig och alldeles galen ide´ men hängde på en då trots att jag var urpumpad efter en jobbig förmiddag med en trött och gnällig son. Eftersom hon kan omgivningarna så gick vi en bra och kort väg dit. Inte den som slutade i en kohage som vi tog när jag promenerade med min föräldragrupp som kunde nada. Så det var faktiskt inte så jobbigt att gå dit som jag trodde för vips så var vi där.
Vi kikade lite i butikerna men eftersom jag inte får pengar förrän på onsdag så köpte jag ingenting.
Vi gick och käkade. Tog mini mealet på burger  king. Satt som en smäck i kistan och vi satt kvar i över en timme medan våra änglar till barn lekte i sina vagnar. Tog en runda till i butikerna sen gick vi ner till bussen. Vågade inte promenera hem eftersom regnet hängde i luften och det även snart var matdags för Nathanael.
Första bussen som kom fick vi hoppa över eftersom vi inte fick plats då barnvagnsutrymmet var fullt. Hoppade av vid macken vid Rinkeby med buss nr 2 och promenerade sista biten hem. Sussie och Alvina följde med oss för att kolla hur vi bor. Det är ju bara vi som varit hos dom massor av gånger. Visade runt som invand guide jag har blivit och sedan sa vi hejdå. Nathanael som precis lärt sig att vinka (även om han gör det med hela armen) vinkade som en galning och fortsatte trots att de försvunnit ut från gården. Gick upp och gav lilleman mat och nu sitter jag här medan ovannämnda ligger på golvet och vad som ser ut som att övar sig att simma. Han ha varit en riktig ängel hela eftermiddagen och inte sagt ett pip. Sådana dagar gillar vi.

Imorgon ska vi träffa Sussie och Alvina igen för att gå hem till Karin och Meya och säga hejdå till dom inför deras flytt. KOmmer bli trångt i deras 2:a då hon har bjudit hela öppna förskolan (bara min föräldragrupp är liksom 11 pers) men det ska nog gå det med. Marcus ska på picknic med sitt jobb på kvällen så blir till att roa oss själva..Hoppas Nathanael somnar tidigt så jag kan roa mig med "tjejgöra" en stund i min ensamhet.

På onsdag är det sverige match på kvällen och dagen kommer gå åt till att packa. Det blir Ölnad på torsdag och jag känner mig grymt laddad inför det. Ska bli skönt och jag hoppas att den känslan sitter i hela tiden. Hoppas på bra väder så att man kan ta sig ett dopp i havet om man vågar. Har ju gått och blivit lite feg på gamla dagar.

Nu ska jag plocka upp min "simmande" son från golvet och titta lite på Alfons Åberg (jag tycker nog att det är roligare än vad han tycker) och sedan åka och handla när Marcus kommer hem.

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback