Örebro- AIK

Igår for vi till Örebro för att se AIK vinna överlägset.
Vilken match och vilka platser vi hade! Precis vid plan så gott som.  Har ju aldrig sett ansiktena på spelarna under match förut eftersom vi alltid stått så högt upp men nu fick vi plats nära (vilket är dåligt tydligen för att man inte ser hela matchplan) så nu hängde man med bättre. Och sittplats hade vi vilket var skönt.
ilken match det var. Örebro hade inte en chans att ta hem det. AIK körde över dom direkt genom att safta in 2 mål. Vilken känsla och Marcus som bokat in oss på fel läktare så vi satt med massor av svartvita Örebroare så man fick ju onda ögat ett par gånger (varje gång vi ställde oss upp och klappade händerna så handflatorna sved) men det var kul.
Marcus vrålade konstant (mer än vanligt eftersom spelarna nu kunde höra honom eftersom vi satt så nära) så idag låter han som en whiskeygubbe.
Det var hur kul som helst att gå på fotboll igår.
Resultatet? 4-1 till AIK. Överlägsen vinst kallas det =)

Jag hade desuutom turen att ha Daniel Tjernström som var inbytare mitt framför näsan under halva matchen där han stretchade och värmde upp,han ser inte illa ut kan jag lova =)

Ivan Obolo´ blev matchens lirare vilket han förtjänade för han gjorde första målet och sprang som en galning under hela matchen. Det är flås i den Argentinaren. Lilla,unga och mycket söta Pierre Bengtsson flåsade på fint han med trots att han var trött som bara den..

Vilken dag vi hade..Kanske ska tillägga att det var Marcus,jag och Marcus kusiner Tom och Henke som åkte.


Våra egna bilder efter målen..

   



och så lite andra bilder..

Matchens lirare: Ivan Obolo´


Unga Pierre Bengtsson:


Och snygga Tjernström:

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback