lite blaj babbel

Sitter här nu och har egentligen miljoner saker att göra. Eller iallafall minst 5.
Nathanael hoppar i sin gunga som han alltid gör när jag bloggar och vi lyssnar på rix fm vilket har blivit lite av en vardaglig rutin här hemma den senaste veckan.
Jag måste se till att vara startklar kl 14.30 för då ska våran fina bil bära iväg till Västerås och droppa av lillkotte och sen vidare till Örebro för lite fotboll vilket jag kom på nu att jag redan skrivit om. *förvirrad*
Måste hinna packa Nathanaels packning,äta lunch och gå igenom posten först. Låter som en baggis men med en liten osamarbetsvillig ligist vid sin sida så är det ett jätte projekt.
Ovannämnda är dålig i magen och lite allmänt putt och sur så man får ta till sina knep för att roa och distrahera.
Men dagen idag har faktiskt varit bra. Britta har varit här och jag har visat hur det går till med vattning av trädgården,det är ju en rejäl procedur så vi tyckte att det var bäst att vi gick igenom det på plats. Nathanael blev glad över att träffa gammelfarmor också.

Morgonen började inte så bra dock. Lillplutt vaknade halv sex vilket han alödrig gör annars och var galet pigg.
Sen följde morgonen av grötspill,nerbajsat badvatten och en nerkissad handväska (det var katten skyldig till). Jag blev inte så glad utav något av det kan jag tillägga. Men vad gör man?Man kan ju inte bara sätta sig ner och ge upp eller tycka synd om sig själv som jag vet att vissa andra skulle ha gjort så det var bara tt bita i det sura äpplet och ta reda på röran och sen blev dagen bra igen.

Vädret är kanon idag också,hoppas det håller i sig i helgen så man kan åka och bada på Björnön eller Framnäs.
Ska bli skå skönt att tillbringa några dagar i Västerås och skönst av allt är att Marcus och jag ska få sovmorgon samtidigt! Vi ska ju bo i mormors tomma lägenhet nu när hon är på Orust och Nathanael ska bo hemma hos mamma. Det är ju bara en gård emellan så det är ju perfekt.

Nej nu ska jag göra lite nytta... 

en skön låt..

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback