Alpint,på ny bana och en röst från förr..

Och regnet det bara öser ner, öser ner, öser ner...
Fruktansvärt trist ute idag och trött blir man av dessa gråa dagar också.Nej fy tusan! Jag vill ha sol och vår nu!

Idag är första dagen på flera månader som vi faktiskt inte har ett jota inplanerat och det är så skönt.Ingen att besöka,ingen som ska besöka och ingenting som ska handlas eller uträttas.
Förut avskydde jag dagar som såg ut så men nu när antalet sådana dagar har krympt så är det förbaskat skönt och välbehövligt när en sådan dag dyker upp.
Har spenderat förmiddagen med att titta på damernas störtlopp i världscupen.
Jag bara älskar utförsåknings sport, tycker att det är fantastiskt roligt att titta på Anja Pärsson,Jens Byggmark,Markus Larsson,Maria P-H och alla de andra när de flyger nerför backarna.
Och till min stora lycka så börjar snart konståkningstävlingarna,har dock tappat kunnandet i om det är EM eller VM men kul ska det bli iallafall.
Ja ja nog om det..

Talade med P idag vilket var ett trevligt samtal precis som många av de tidigare.Han är fortfarande på "rätt bana" och talade till o med om tankarna kring att sluta röka.Jag höll på att ramla ur sängen av chock.
Det vore ju fantastisk om det blev så men en sak i taget tycker jag.Han kämpar ju med ett livslångt beroende redan så kanske ska ta det lilla lugna men men inte min sak att bestämma.
Måste fortfarande bita mig i tungan för att inte börja garva rakt ut när man puttenuttar med Nathanael genom luren på bebis språk.Det låter så hysteriskt kul.

Pratade med en gammal vän igår som jag inte har pratat med på ett antal år.Det var trevligt och det visade sig att han inte bor allt för långt bort härifrån.=)

Nu ska jag tömma diskmaskinen

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback