God kväll Sverige

Jag har inte riktigt funnit mig tid eller lust att ägna mig åt bloggen den senaste veckan. Det har varit så mycket annat.

Julmarknaden i södertälje förra söndagen var mysig men kall. Var trevligt att träffa alla och se hur dom bor där borta i S.tälje. Vi fikade och tittade på djuren som var såååå söta. Speciellt dom feta kaninerna =) Såg dessutom de största grisarna jag som jag någonsin sett.




Söndag-onsdag var vi barnlediga när Nathanael var med mormor och morfar i Västerås. Jag passade på att måla så mycket jag kunde,pula här hemma med saker som man inte hinner med 1 åring i huset och så åkte jag och tränade core och body pump. Bakade även pepparkakor vilket jag är barnsligt förtjust i att göra. Det var välbehövligt för oss att vara barnlediga och bara vara vi,det var mysigt =)




Torsdagen var trevligast i veckan. Då firade vi Lucia på öppna förskolan och barnen var utklädda till Tomtar och pepparkakor och så var det en liten Lucia på 5 månader =) Vi sjöng julsånger och de vanliga sångerna och det var så mycket folk så att vi fick byta till stora salen som ligger våningen under. Det hela avslutades med fika och lek =)



                                         Anni och Roland kör sitt vanliga spex fast i Lusse kläder.

 Nathanael dansar                                             Alvina                             fikapaus            och mer dans
 och lite lek i borgen

Tordagskvällen ägnade jag åt att baka lussekatter. Det blev 70 st gula härligheter att stoppa i frysen =)
3 timmar tog det men det var det värt.

degen                                     ogräddade                       gräddade

Fredagen bestod av hemmafixat thaikäk och idolfinalen. tråkig final eftersom man visste redan innan vem som skulle vinna. Men visst är han duktig den där Kevin..hade ingen direkt favvo i år..Det skulle vara Anna då i sånt fall..Snyggast var Robin Bengtsson..vilka ögon =)


Igår shoppade vi lite smått  på eftermiddagen och kvällen blev lugn hemma. Tittade på en grym dokumentär med Leo DiCaprio om den globala förstöringen ..riktigt bra men galet tragisk...

Ätit hos Britta idag och jag har köpt min jul outfit,jag är så nöjd =) tittat på sista avsnittet av one tree hill för säsongen som slutade riktigt spännande. Jobbigt när dom bryter i sån spänning men det är väl det som är meningen I guess. 

Nu ska jag pussa  min sovande ängel godnatt och sen ska vi se nån bra rulle =)

Tjing!
                       

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback