snö kaos,bvc och bråda dagar

Det råder totalt snökaos här i storstaden. Läste precis på aftonbladet om folk som suttit i bilköer i flera timmar och om folk som väntat förgäves på tåg och bussar.Det är lustigt att SJ och andra transport firmor blir lika tagna på sängen varje år det blir snö.De borde ha någon plan vid detta laget för det är ju inte första året vi får snö direkt.Men samma visa varje år ändå..Skrattretande..

Var på bvc idag med Nathanael och nu väger han 4500gram och är 59 cm lång.Han växer så det knakar bokstavligen.Han har vuxit 8 cm på en månad.Fick även min misstanke konstaterad till faktum,han har ögoninfektion så nu har min lilla kille fått sin första antibiotika i form av ögondroppar som han är jätteduktig när han får.Han är en sån tålig liten kille. Fick köpa koksalts pipetter också eftersom han är täppt i näsan pga en lättare förkylning.

Det råder bråda dagar nu.Massor att göra och så lite tid.Man har ju inte direkt överflöd av tid och energi när man har småbarn direkt så man får försöka pussla ihop det så gott det går och blanda nytto göra med rolig göra.

Nu ska jag ta mig en clementin sen krypa ner i sängen.

Tjing.

Kommentarer
Postat av: mrselmo

Ja, det är sant.. att folket aldrig lär sig att vintern faktiskt existerar här i sverige..
lycka till med allt, så får vi höras när det har lugnat ner sig..ler..

2007-11-14 @ 08:24:57
URL: http://mrselmo.blogg.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback