Det är min åsikt deal with it!

Var inne i stan idag med Marcus,Henke och Nathanael vilket var trevligt men det var en liten sak som grusade eftermiddagen.
När vi kom ut p-huset och skulle gå äver gatan så fick vi stå vid övergångsstället väldigt länge för att ett enormt irakiskt demonstrationståg skulle tåga klart först.
Det fick mig att bli förbannad.Jag tycker att jag som svensk ska kunna få gå över gatan i mitt hemland utan att behöva stå och vänta på att i detta fallet Irakier ska gå förbi och skrika saker på deras språk och flagga med deras flagga.Jag menar vad är vitsen att demonstrera i Sverige om något sokm pågår i Irak?Och dessutom prata/skrika på deras hemskråk som vi svenskar inte förstår?Jag förstår inte poängen med det faktiskt.
Nej jag tycker att om de nu promt vill gapa och skrika om vad som är för oss massa konstiga ord som vi inte förstår så kan dom väl åtminstonde hålla sig på torg och liknande platser.Jag vill kunna gå över gatan ohindrat utan att behöva "köa" för att ett demonstrationståg som jag inte förstår ett smack av ska passera.
Och jag lovar det var ett väldigt långt tåg.
Jag är verkligen inte rasist men om folk vill kalla mig det för att jag har denna åsikt så varsegod,på mig bara.
Jag tröttnar bara på att det kommer folk som vi ska behöva vika oss för i vårat land.

Kommentarer
Postat av: Ida

det är helt sjukt.. Amys talande röst är så nasal

2007-11-25 @ 00:35:08
URL: http://bjerkansdotter.blogg.se
Postat av: micaela

Jag förstår din tanke bakom ditt uttalande,men samtidigt så lät det rätt hårt.. tur att vi alla har olika åsikter om saker och ting..

2007-11-25 @ 13:46:48
URL: http://mrselmo.blogg.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback