Tisdagen i Västerås..

Var i Västerås igår för att träffa familjen och Mikkiz och för att få lite miljöombyte.Kändes hur bra som helst att vara hemma.Solen lös och stämningen var trevlig.Var ut på förmiddagen med mamma,mormor och Vilda som sprang som en tok efter kastade pinnar.Tänk om man hade den energin.Åt hur god lunch som helst hos mormor och snackade lite.Hem till mamma sen,satt och pratade lite om situationen i Sthlm och åt efterrätt (daimchoklad).
Mikkiz dök upp vid halv två tiden.Fikade och snackade vid mammas köksbord.Pratde om ditten och datten.Eller rättare sagt mamma och Mikkiz gjorde.Själv var jag trött och hade väl inget direkt att tillägga.Men det var trevligt att se damens nuna ändå =)Hoppas det blir längre nästa gång.
Efter att Mikkiz gått så tog vi det lugnt ett tag,pysslade med lite småsaker och hade en diskussion med en internet vän på msn som periodvis halvt drev mig till vansinne.Blir så förbannad på folk som sitter och gnäller över problem som går att lösa då har de verkligen vänt sig till fel person.Vet folk inte vad underlätta för sig själv betyder idag?I guess not!
Kom igen när problemen inte har någon lösning då är du så välkommen med gnäll och självömkan.
Och för att inte bli lynchad av de som läser detta så ska jag väl påpeka varför jag blir förbannad över onödigt gnäll.
Det finns så många runt om i världen som har ett eller flera problem som faktiskt inte har någon lösning och de skulle kunna göra allt för att få sina problem lösta och så sitter folk med problem som på ett eller flera sätt går att lösa.Det gör mig tokig eftersom jag själv är en av dom med problem utan lösning.
Så nej kära vänner jag är inte rätt person att självömka inför.
Jaha ja när diskussionen var över så anlände min bror med sin svans (läs flickvän) och hunden Fia.Hade trevligt och åt tillsammans.Fick lappskojs som mamma gjorde för min skull.Hon är bara så bäst.
Berättade en sak för brorsan som vi sedan hade en diskussion om.Som vanligt så kom mycket fantasi med in i bilden från hans håll.Har nog aldrig träffat någon som har så livlig fantasi som min lillebror har.Men det är bra,synd bara att han inte använder sig av den då han är både duktig att skriva och hitta på.
Tog tåget hem till sumpan klockan sju och hann lagom hem till det okända.Lite läskigt att se det och vara ensam hemma.Marcus var på gymet och jag satt och skrämde upp mig själv tills han kom innanför dörren.Men jäklar vad bra det programet är.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback