Fullt ös medvetslös..

Var en jättetrevlig tjej ifrån swedbank häär igår och värderade lägenheten inför försäljningen.
Hon gick runt ett varv och antecknade och sedan satt vi soffan och pratade.
Hon tyckte att lägenheten var väldigt fräsch och hon tror att den går för mer än vad vi trodde vilket är positivt.
Ska måla om alla väggarna i vitt och fixa persiennerna och slipa och lacka om köksbänken mer än så behövdes inte göras.
Det jobbiga blir till visningen,allt onödigt ska plockas bort.Bara få möbler kvar och inget personligt framme.Lägenheten ska göras så steril och opersonlig som möjligt *pust* men men..får väl låna yta hos Eva och Britta så vi kan dumpa av överflödiga saker och katterna de två dagarna.
Mäklare brukar vara så jäkla stela och bara inne i "säljabubblan" men hon var riktigt trevlig och pratade både katter,barn och annat personligt.Hon föll som en fura för Skrubben som låg bredvid henne i soffan och gosade.
Kändes bra när hon gått,kändes ljust inför kommande försäljning.

Idag har jag miljoner saker att göra.Ska duscha,städa,plugga,skriva inköpslista och storhandla och bära ner saker i källaren.Marcus slutar halv tre så får lite hjälp iallafall.

Imorgon har vi bjudit över Eva och Britta att grilla runt lunchtid.Ska bli trevligt.Hoppas på bra väder så att man kan sitta ute.Sen på eftermiddagen kommer Tom och eventuellt Henke och Martin (Marcus tre kusiner) och ska äta här och så blir det nog lite poker innan Danmark-Sverige matchen på kvällen.Kommer bli trevligt.Men kommer nog vara sakpligt trött på kvällen sen.

Söndag ska vi äta hos Britta och sedan iväg på lägenhetsvisningar som vanligt.Börjar bli jobbigt med alla visningar nu men vi måste ju fortsätta om vi ska hitta något.
Så helgen är fullbokad,ingen vila här inte.


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback