Öland

Kom hem från 8 en 8 dagars vistelse på Öland igår.Haft det alldeles förträffligt förutom att det inte varit någon badvärme och ingen ihållande sol men men..Hade det bra änfdå.
Tom (marcus kusin) åkte ner samma dag som oss också så vi var 4 som allt med Marcus mamma som redan var därnere när vi kom.
Vi tillbringade dagarna med att besöka Kalmar,shoppa saker till huset på IKEA,besöka Cassie (Marcus kusin) och hennes lilla Felicia,shoppade i Borgholm och Färjestaden,målade huset och bänken,såg film,åt massa onyttigt osv..Torsdags kvällen grillade jag,Marucs och Tom ute i trädgården och åt även utomhus.Var mysigt.
Fia (yngsta dottern hos grannfamiljen) kom ner med sin kille Oscar och så kom Linda och Sanna (äldsta dottern och mamman i grannfamiljen) ner också.Även Sannas tvillingbror och mamma var där också.Spelade kubb och krocket allihopa tillsammans och sen TP och submarit.Det var skoj.Jag och Marcus utgjorde dock inte ett så bra lag i krocket men vi kom tvåa till slut.Trodde att det skulle bli jobbigt att vara ensam nykterist men märkte inte ens av det.
I fredags låg känsliga Marcus och spydde halva förmiddagen (människan blir mer och mer bakis för varje gång) och jag och Tom satt och väntade på att få bege oss iväg till Kalmar för att plocka úpp Patrik (Toms halvbror) som skulle landa med planet på Kalmar flygplats.Kom iväg vid 14 tiden och gick runt lite i stan i ösregnet innan vi åkte och hämtade upp honom.
Käkade på centralgrillen i Kalmar med Tom,Marcus och Putte och för en gång skull så behövde jag inte beställa en kebabtallrik utan kebab för det fanns redan på menyn under namnet vegtallrik.Marcus tycker att det är så kul när jag beställer kebab utan kebab.Inte för att jag är vegeterian men tycker kebabkött är sååå äckligt.
Åkte tillbaka till Öland efter vi käkat.Putte begav sig till Borgholm nästan direkt med sällskap av en platta öl.Han skulle parta i Borgholm med en kompis hela natten.
Henrik och Alexandra (Toms yngsta helbror och Marcus kusin med flickvän) och deras två kompisar anlände runt 18 tiden.Såg inte så mycket av dom under kvällen då de flyttade in i husvagnen där de skulle sova.
Vi tillbringade kvällen med att spela plump,poker och risk och titta på en dokumentär som Marcus hade med sig ner om Auswich.
Lördagen spenderade vi i stugan.Vi testade att spela Buzz som Henke hade med sig ner till sitt ps2.Var som jeopardy med en kontroll med knappar på och massa frågor som man skulle svara snabbt på.Var jättekul och jag vann =)Marcus var sååå sur.
På kvällen var vi inbjudna till grannarna på mat.Det blev grillat med tre olika sorters potatis (klyftor,bollar och trekanter)ocg sallader och såser.Till efterrätt blev det blåbärspaj med glass och vaniljsås.Smakade underbart gott.Oscar är kock så han kunde sina saker.Spelde kubb sen fram till mörkret föll och sedan tackade vi för oss och gick in till oss och umgicks med Henke med sällskap.Spelade plump och femöresgolf och sen så spelade vi Buzz i lag.Tjejerna mot killarna och vi vann samtaliga omgångar (vi var tre mot fyra dessutom) så vi var överlägset bäst.
Alexandra med två kompisar gick och lade sig och vi andra och även Eva (marcus mamma) spelade Buzz ännu mera men denna gången inte i lag.Marcus vann och han var stolt som en tupp.Gick och lade oss runt två och sov.
Igår morse åt vi frukost,packade ihop våra saker och sa hejdå till alla.Sen begav vi oss hemåt runt 12.30 tiden.4½ timme senare var vi hemma i Sthm hos våra två kissar som blivit bortskämda av sin akttavkt i 8 dagar...

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback