Västerås

Hade det jättebra i Västerås igår.På förmiddagen tittade vi på korten ifrån mamma och deras Alanya resa och så fick jag Marcus,mina och bebisens presenter.Mamma berättade allt hon inte hunnit berätta i telefonen så timmarna rann iväg.
Åt lunch och gick till centrum och handlade.
Gick sen hem till mig för att packa och rensa i lägenheten.Vi kastade massor av saker och gick igenom.Så nu är sovrummet klart.Bara på väggarna kvar och sen lite småsaker som ska packas.Köket ska vi ta sist för där är det mest saker.Vardagsrummet har jag rensat ur allt som ska slängas förut så där ska det som är kvar bara packas.Sen är det hall och badrum kvar och badrummet är också rensat och klart för nerpackning.
Värsta biten kommer helt klart bli köket men men ska nog ta oss igenom det med.Och sist men inte minst källaren.Usch den bävar jag för att gå igenom.Har så fruktansvärt mycket saker där.
Och sen har vi då alla saker här i Sthlm.Först Marcus saker,mina saker och våra gemensamma saker.
Puh det kommer att bli jobbigt att flytta men skönt när det är klart sen.Det är det man får tänka på.
Efter att vi packat hos mig så gick vi hem till mamma igen.Jocke och Emma hade kommit hem och Jocke visade sina nya tattos som var riktigt snygga.De hade fixat till hans fula på armen och så hade han gjort två nya också.Riktigt bra blev det.
Gick igenom pappren ifrån försäkringskassan som jag ska fylla i om föräldrapenning och sen åt vi.Mikkiz anlände och hann väl säga ett par ord iaf innan Thomas körde ner mig till stationen.Missade tåget precis som skulle ha gått 18.53 men gick 18.51 så jag var lagom sur.Dessutom efter att ha väntat i en timme på nästa så får vi höra att det står i Örebro med lokfel och att det väntades anlända 21.20. Jag var både arg,frustrerad och trött och ont i kropppen hade jag också efter en hel dag med slit och släp.Men vid 20.50 kom vi iväg med ett annat tåg som plockade upp oss och 45 minuter senare kunde jag åka sista biten hemmed bil då Marcus kom och hämtade mig.
Hela planeringen jag hade gjort för kvällen sprack så jag visade alla prsenter vi hade fått,tvättade av mig sminket och borstade tänderna sen kollade vi på en av de nya Beck som vi lånat av brorsan.Kollade lite på sopranos i sängen sen somnade jag som ett barn.Var skapligt trött efter en lång dag...

Tack mamma,Thomas och Jocke för de fina presenterna vi fick.Vi är jättenöja med allting.Ni är bäst!
Och Jocke,tack för ballaste grodan i världen..=)

Mina:


Marcus:




Bebisens:


Kommentarer
Postat av: Micaela

ja jävlar vilken otur du hade med tåget.. :o( Du ser, vi hade hunnit ses ett litet tag till ;o)

2007-08-01 @ 15:45:02

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback