mobilstrul,storhandling och helgen..

Min mobil som jag fick när jag fyllde år för 7 månader sedan har fått nåt ryck och vill inte längre samarbeta med lilla mig.Den stänger av sig själv hela tiden och sms som mina nära och kära skickar kommer inte fram men däremot så går mina som jag skickar ut som dom ska.HAr varit så här i 4 dagar nu så börjar bli väldans irriterad.Kan tyvärr inte lämna in den förrän jag skaffat en usb kabel till den så att jag kan spara bilder och dylikt som jag tagit med mobilkameran,vill inte förlora dom.Har bidat på en kabel på tradera nu men är inte avslutad förrän 4 sep så får vänta ett par dagar.Under tiden ska jag ha en gammal ericsson sedan stenåldern,kan ju ha min med men eftersom den stänger av sig så ofta så är det lika bra att ha den gamla tegelstenen.Inte för att sms kommer fram ändå fär det har jag testat men jag är iallafall nåbar att ringa till.
Nog om det nu..

Var och storhandlade på city gross i Bromma nyss.Vi hade typ inte storhandlat sedan i våras nångång så skåpen behövdes verkligen fyllas på ordentligt.Det blev en dyr historia men nu behöver vi inte springa och små handla hela tiden så fort vi ska laga mat för det om något blir dyrt i längden.Känns könt att ha mat i skåpen nu även om det sved lite i plånkan.

Imorgon ska vi till Kungens kurva för Marcus och Tom ska till media markt och jag ska till Ikea och köpa sängkläder till spjälsängen och lite andra småsaker som plastad frotte till exempel.Det börjar ju närma sig nu så måste ju börja inhandla det sista nu.
sen på kvällen blir det tacos hos oss och förmodligen film,Tom är ju dvd filmernas konung och Marcus är inte långt bakom han heller så får se vad det blir för rulle eller rullar.

På söndag ska vi till Britta och äta och sen ska vi på 4 visningar.Ett radhus och tre lägenheter.
Får se vad det blir utav det.Kul att titta är det iallafall.

Ikväll blir det lugnt hemma bara,relaxa lite efter en slitig vecka.

Det var det det nu ska jag renskriva min skrivuppgift sen ska jag skicka in min allra sista inlämningsuppgift för denna kurs.Två veckor för tidigt men vill göra provet såp fort som möjligt så därför får det bli så.
Vill kunna ta det lugnt och fixa och dona i lugnan ro sen sista veckorna innan det är dags för lilla Liten att komma ut till världen.

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback