strikt diet,källarrensning,leksakslycka och glad påsk

Igår var det en seg dag.Gjorde inte så mycket och känmde mig rätt rastlös.Marcus var trött och halvsov i soffan efter att ha jobbat halvdag bara.Fick åka och handla min goda juice på lidl iaf=)Och köpte goda yogurtar också.
Kvällen fuskade vi med pizza eftersom vi inte hade handlat hem nåt att äta och ingen av oss var i mod för att laga mat.Men hoppade över godis efteråt och drack vatten till maten.Har bestämt mig för att inte gå upp mer än vad jag behöver göra så jag är stenhård nu.I påskhelgen har jag tillåtit mig själv att äta godis och god mat men sen är det tillbaka till strikt enbart mat diet igen.Storhelger är ju till för att lyxa till det med.
Idag har vi varit hos Britta och ätit,vilket var trevligt och efter det så följde vi med Eva hem och hjälpte henne att städa ur hennes källarförråd.Marcus hittade massor av sina leksaker så gissa vem som sitter på golvet nu och ser lyrisk ut och sorterar sina leksaker?Hittade en jättefin babyfilt också som vi ska tvätta och så fick jag ett par jättesnygga stövlar och en trådkorgsförvaring.Hittade massor av sällskapsspel som vi ska ta med ner till öland och så hittade vi badmintonracketar och lite annat smått och gott.Det var roligt att titta runt där.Älskar att gå igenom sånt som folk ska göra sig av med.
Var på ÖB och handlade också.Köpte lite godis,påskägg till Fanny och till oss själva,schampo och sylt och pastasås.Och Marcus köpte en kudde till bebisen med ett nallehuvud på.Så gulligt så.

Nu har jag diskat en brakdisk som bar växt eftersom vi haft slut på diskmedel men nu är den gjord och köket ser fint och rent ut igen.Nu ska jag ta igen mig i soffan en stund.Sen får vi se vad det blir.

Imorgon ska vi på påsklunch hos mormor.Ska bli trevligt.Massa god mat och så familjen och släkten.Ska glutta på brorsans tatuering också som skitungen var och gjorde igår.

Glad påsk!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback