städvecka,pangväder & Öland

Haft en riktig städvecka.Rensat ur garderoberna,torkat ur köksskåpen och kylskåpet,tagit ner påskpynten,putsat klart fönstren,duschat av blommorna,dammat,vikt tvätt och skurat badrum. Inte så kul kanske men det gav resultat.

Igår var de här och besiktade lägenheten.Det fanns inga fel att hitta.Hade däremot en liiiiten spricka i kortväggen som vi ska slipa bort sen när vi ska renovera inför försäljning.

Lukas har haft två bra dagar,låtit mig sova till kl 9 åtminstonde så är inte lika trött idag som jag varit i veckan.Han har mycket energi den katten.Tycker han kunde dela med sig lite till sin syster som mest sover om dagarna.Men icke.

I helgen ska det vara pangväder säger de i både tidningar och på tv.Ska grilla i morgon med Marcus,Mackan och Sandra nere på golfängarna.Kanske spela lite kubb också.Ska även spela Tp 90 tal som Marcus köpte igår.Som vi har letat efter det spelet.Men nu har vi det äntligen.

Ska till Västerås i nästa vecka.Ska rensa ur min lägenhet på saker jag inte ska ha kvar och så ska jag ner i källaren och göra en "babylåda".Har både kläder och leksaker därnere som funkar än.Kanske hittar någon tuff retro pryl =)

Ska ner i källaren och leta reda på kartongen med sommarskorna.Hittade den inte när jag var ner sist så får gräva lite djupare.ska ställa ner kartongen med påskpynt också på samma gång.Ska packa ihop kassarna som ska med ner till Öland också.Det är ju en del saker som ska med till huset.Bara 4 veckor kvar tills vi åker ner för första gången i år :) Ska bli underbart.



Nu ska jag baka chokladbollar :D

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback