fötternas vecka,järntabletter och helgplanering

Solen lyser!!Helt fantastiskt.
Har blvit mycket rännande denna vecka. Imåndags blev det 2½ timme ute med Max,kan säga att jag var mer slut än honom när vi kom in.Det kändes väldigt långt att gå hem igen.

I onsdags sprang jag i city med mamma,mormor och moster från halv tio till fem över sex.Snacka om att fötterna kändes,hade skapligt ont.Men kul hade vi och shoppade gjorde vi också och åt god mat.

I igår var jag ute med Max igen i 2 timmar och sedan promenerade jag en omväg hem för att vädret var så underbart,men jäklars vad ont i fötterna jag hade när jag kom hem. Sommarvärme och gravid var ingen bra kombination för fötter har jag märkt.Skavsår fick jag av mina nya ballisar (ballerinaskor) också *muttrar*

Idag vandrade jag ner till sumpan för att lämna urinprov för äggvite och urinsocker kontroll hos barnmorskan.Det testet såg bra ut men det gjorde däremot inte blodvärdet så det var bara att knalla in på apoteket och köpa järntabletter som ska ätas året ut.Det kommer ju min redan tröga mage inte att tycka om men men..

Imorgon ska jag till Västerås och gratta kusin Rasmus.Ska bli kul att komma dit för har inte varit där sedan dom började renoveringen och nu är det klart så ska bli roligt att se hur det blivit.
Marcus åker till malmö med Gurra imorgon för att se malmö-AIK så han kommer inte hem förrän söndag eftermiddag med tanke på alla restimmar med bussen.Så imorgon kväll blir det bara jag och katterna hemma.
Ikväll ska vi mysa och ha det bra hemma bara.Kan vara skönt att bara rå om varandra,tycker jag att man ska göra när man har tiden till det.

Nehe lite lunch nu kanske..

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback