sömnrubbningar,helgen och kommande vecka..

Är så trött så trött.Ligger efter med sömn säkert över 24 timmar eller nåt.
Sovit dåligt tillofrån.Mycket pga graviditeten så klart men även annat.I torsdags sov jag bara sammanlagt 1½ timme efter att mamma ringt och skrämt upp mig med att mormor låg på akuten.Fick inte veta på hela natten vad det berodde på så man trodde ju helt klart det värsta.Snurrade som en fis i en påse hela natten och kunde inte sova.
Upp kl 6 på morgonen i fredags och åt frulle och gjorde mig i ordning.Tog tåget till Västerås och mamma mötte mig vid "mördarbacken".Promenerade till sjukan där jag hade en tid på bröstenheten kl 9.Blev undersökt av en överläkare som sedan skickade mig vidare till ultraljudssidan till kl 11.Vi hade alltså 1 tim och 45 min att slå ihjäl.Tog en lång fika i cafeterian sen smög vi upp till mormor som blivit inlagd på natten och lämnade lite tidningar och nötter så hon inte skulle ha så tråkigt.Hon såg lite blek ut men annars såg hon ut som vanligt.
Hon hade fått en stroke och det var därför hon blev som hon blev.
Men tanten är ju envis för hon skulle ju inte låta ambulansmännen hjälpa henne ner för trapporna och hon skulle inte stanna på sjukhuset.Tur var så fick hon inte bestämma det själv.
Efter att ha pratat med mormor en stund så gick vi tillbaka till bröstenheten.
Fick vänta 30 min på min tur och sen kom jag in till en supertrevlig läkare vid namn Edit.
Jag blev undersökt med ultraljud och sen så sprutade hon kontrast i bröstvårtan med en sprutliknande mojäng och det kändes inte ett dugg.Fick gå in till ett rum med en stor kamera där jag fick bröstet fotograferat.Det såg bra ut på ultrljudet så nu väntar jag bara på provsvaren.har fått en tid till den 15 oktober då jag ska vara där och få svaren.Men om jag ligger på förlossningen då eller är nyförlöst så blir det en telefontid istället.
Gick hem till mormor och åt mat som hon hade gjort iordning dagen före innan hon blev sjuk.Äter ju lunch där varje gång jag åker hem så även denna gången.Packade ihop lite kläder och ett par skor till henne också eftersom hon skämdes ju såååååå mycket över att behöva gå omkring i pyamas på sjukan.Hon är så rolig.
Gick upp till henne igen på sjukhuset och gav henne kläder.Satt och fikade en stund sen kom sjukgymnasten och gav henne balansövningar att göra hemma och strax efter kom även läkaren och skrev ut henne.Hon fick lämna lite blod först för diabetes kontroll och sen envisades hon med att vi skulle gå hem.En kvart senare var vi hemma hos henne igen.Stod i hallen och pratade lite och sen gick vi hem för hon skulle ju naturligtvis ställa sig och baka direkt för annars skulle ju pensionärerna på kulan inte på något fika bröd på lördagen och det skulle ju bli en katastrof om det skulle inträffa tydligen.

Vi gick hem till mamma smått irriterade på kära mormor och hennes sätt att tänka men men..
Thomas kom hem ifrån jobbet och vi åkte ut till erikslund.Mamma köpte snuttefilt,babysitter med nalle puh,sittdyna med nallepuh och jag köpte en kudde till vagnen.
sen åkte vi till stationen där de släppte av mig.Mina fötter var så uppsvällda och ömmande så att jag inte orkade att följa med till viksäng igen.Trots att klockan bara var 17.00.Åkte hem med tåget och Marcus hämtade mig på stationen.Åkte hem och latade mig i soffan och ojade mig över mina onda fötter.
åt pastasallad (min favvis) som Marcus köpt åt mig och tittade på idol.
Somnade i soffan sen medan Marcus spelade tvspel sen gick vi och lade oss vid 23 tiden.

Upp kl 7 i lördags eftersom marcus vaknade då och jag kunde inte somna om.Jag tog ett bad efter frukosten och sen gjorde vi oss iordning och åkte hem till Britta.Brukar egebtligen gå dit men jag kände att mina fötter skulle inte klara av det.
Åt mat och efterrätt och sen plockade Tom upp oss och vi åkte till AIK shopen där dom skulle köpa biljetter till en UEFA match.Vi köpte även AIK napp till bebisen.Såå söt.
Åkte tillbaka till Britta och fikade och tittade på en film om Mohammed Ali (inte den med Will Smith).
Tom följde med oss hem en stund och jag tittade på Harry Potter i sängen och vilade fötterna medan dom spelade ps3.
Tom åkte hem vid 18 tiden och resten av kvällen tog vi det bara lugnt hemma.Tittade lite på tv.Deal or no deal bland annat.
Jag löste även mina favvo korsord men blev så sur när jag körde fast så lade ner det rätt så fort.

Igår gick vi upp kl 9.Var så trött så jag hade kunnat stå och sova.Gjorde oss irdning och åkte till Willys och handlade lite mat och sånt.Hem igen och städade lite och började med maten.Mamma och Thoms kom vid 12.20.
Mamma dukade och hjälpte med det sista sen åt vi.Bjöd på tacos och åt tills det kändes som att man skulel spy.
Det är ju sååå gott med tacos.
Mamma diskade efter maten trots att jag gjorde mina försök till att göra det själv men det fick jag ju inte för jag hade ju gjort maten och då kunde jag ju verkligen inte diska..Ibland kan man tro att man är handikappad av hög grad istället för gravid men men..
Thomas och Marcus åkte iväg för att köpa bottenplattor till persiennerna och jag och mamma fixade lite här hemma och packade ner sådant som de kunde ta med sig hem till min pacjning hemma.
Fikade när dom kom tillbaka och sen så åkte dom hem vid 16 tiden.
Marcus kollade på fotboll och jag somnade i soffan en stund.
Löste sen korsord i nån timme och åt sen lite kvällsmat i form av fil och macka.
Tittade på en film som hette venom som var en halv skräckis,rätt okej men töntig i slutet precis som de flesta amerikanska rysare.

Idag skulle vi haft föräldrautbildning men jag kände inte för att gå.Har så ont i fötterna och händerna (får knappt upp kylskåpet) så jag orkade inte ge mig iväg.Vet ju redan det mesta av det som sägs och så.
En bra anledning att gå är ju att träffa nya kompisar som är i samma sits som en själv  men det kommer man ju även att göra på bvc och öppna förskolan sen så det är ju ingen kris direkt.
Ska bara vara hemma idag och olja in bänken igen och försöka ta tag i projekt garderoben.
Ska passa på att vila mycket också för sen i morgon och på onsdag är det massor att göra igen.
Barnmorskan imorgon och besiktningsmöte i nya huset på onsdag.Ska bli kul att komma till huset igen för förra gången vi var där var vi bara på visning så nu när vi kommer dit vet vi att här kommer vi att bo snart.Blir nog häftigt.

Nu ska jag ta en dusch

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback