seg film,källar röj,tvätt och ont i kroppen

Såg på Linas kvällsbok nyss vilken hade blivit jämförd med fucking Åmål men de som gjort sådana jämförelser kan ju ta sig i häcken.Fucking Åmål är mycket bättre och mer välgjord än Linas kvällsbok.Sen så var fÅ också först ut på marknaden av den sortens film,svensk producerad alltså vilket gör den mycket bättre.
Nej Linas kvällsbok var ingen höjdarrulle direkt.Rätt roliga komentarer men alldeles för mycket sex för min smak.

Röjde i källaren när Marcus kom hem ifrån jobbet.Eller röjde är nog fel ord,vi möblerade och stuvade om lite snarare.Ska ju ha ner massa saker som är häruppe ner dit nu innan tisdag så det var ett nädvändigt måste.
Trött blev man efteråt iallfall.

tvättstugan har vi haft ikväll igen.Hade världens braktvätt igår och idag tvättade jag lite kläder som jag missat och ett set med sängkläder och våra dunsockor och mina rosa tofflor (av någon konstig anledning så dras det pålsänglar till mina tofflor) så därför blev det en sväng till i tvättis nu ikväll.

Har så jävulst ont i kroppen.Det är väl graviditetskrämporna som kommer med stormsteg I guess.Skönt är det inte.Sen har jag en liten därinne som verkar tycka att det är jättekul att sparka sin mamma bakom revbenen.Mindre behagligt kan jag säga..Men men ska inte klaga allt för mycket..Finns dom som har det värre..

Sitter och snackar Byb med Mikkiz på msn nu.Det är alltid trevligt att prata om dom.Skulle vara nice med en spelning att gå på inom det kommande året.Är ju för sjutton 9 månader sedan sist och det går ju inte för sig..=)

Kommentarer
Postat av: Micaela

sant, alltid najz att prata byb.. och nej, det går inte alls för sig att vi har tappat stinget.. men vi får hoppas att de fortfarande rockar om nåt år =)

2007-09-14 @ 23:59:45

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback