renoveringshelg och förlossningskontroll

I helgen har vi bara renoverat och rustat hemma.
Mamma och Thomas var här i lördags hela dagen och hjälpte till.Thomas slipade köksbänken och oljade in den en gång,mamma och jag packade och rensade och Marcus skruvade ner tv bänken så att den blev mindre.
Jag och mamma kånkade ner saker i källaren och Thomas fixade även persiennerna provisoriskt.
Vi slet hela dagen.Bjöd på lunch och skraplotter som tack för hjälpen.På kvällen putsade jag fönster och Marcus och Eva åkte till henne med lite kartonger och prylar som hon ska förvara hos sig under tiden.
Var helt slut på kvällen sen.Kollade på deal or no deal och spelade lite tvspel.

Igår var vi hos Britta och åt och fikade.Åkte sen till K-rauta och köpte spackel och vedträ i keramik till våran nyinköpta bioalkohols kamin.Sen direkt hem och pulade med väggen och fixade fram till 18.00.
Då kom Tom och Henke och de tittade på AIK-Halmstad på tv.Jag la mig i sovrummet och kollade på top model Sverige och gosade med katterna.Åt fil och macka efter att killarna gått och småpulade lite här hemma innan vi gick och lade oss.

Imorse åkte vi in till förlossningen eftersom jag haft en mindre blödning och väldigt täta sammandragningar under helgen.Fick ligga med kurva i 30 min och den såg bra ut.Syntes 5 st förvärkar på den.Fick göra gynekologisk kontroll som såg bra ut och inga blödningar.Fick se bebisen med ultrljud också och det var en riktig skillnad om man ska jämföra med rutinultraljudet.Men det skedde i vecka 18 och nu är jag i vecka 37 så det är ju förståligt.Det var en vaken välmående bebis därinne =)Fick recept på bricanyl tabletter som ska underlätta sammandragningarna sen fick jag åka hem.Kände oss lättade över att allt såg bra ut och att bebisen ville stanna kvar därinne ett tag till.

Idag ska jag fixa alla smådetaljer inför fotograferingen av lägenheten imorgon och så ska jag olja in köksbänken igen.Sen när Marcus kommer hem så ska han och Eva hämta hennes tv som vi ska ha här under visningarna och ställa hit och så ska vi vända på sängen.Så det är lite att göra idag med.Men ska ta det i min egna takt idag eftersom jag blev tillsagd att ta det lugnt.
Min lärare kommer ringa i eftermiddag ocjkså.Ska snacka lite engelska med honom och så ska jag få mitt slutbetyg.Är så spänd över det.

Nu ska jag ta ett äpple och sen sätta fart här hemma..

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback