fotograferingen och Idolkuppen

Igår var mäklare Torbjörn här och pratade och fotograferade vårat hem.Det gick jättebra och han är hur bra som helst.Vi har varit på flera visningar som han har hållit i så därför valde Marcus honom att få ha hand om försäljningen av lägenheten.
Han är en sån människa som inte bara ser kunden utan även personen bakom kunden.
Vi pratade lite om ditten och datten..Det blev AIK snack..bebis snack..kattsnack..osv..
Lukas den lilla linslusen ville naturligtvis vara med på alla bilderna men det gick ju inte så jag fick hålla i honom medan han sprattlade.
Tror bilderna blir kanonbra.Om en vecka kan man se dom på nätet,ska bli spännande.
Den 7 och 8 oktober är det visningar och då får vi bo hos Britta med kissarna.Hoppas innerligt att bebisen inte kommer i förväg för det kommer bli jobbigt nog att bo hos Britta med två uppstressade katter.Plus att vi inte kan ställa upp spjälsängen,bädda i ordning och ta fram alla babysaker förrän efter visningen så h*n får gärna stanna kvar tills den 14 då h*n är beräknad att komma ut till oss.


Tittade på idol igår och Måns lilla svartrockarkupp var ju häftig.Lite väl uppenbart att det var han bara när han går in till juryn i den utstyrseln och sjunger en låt som caramia.Kishti fattade ju kuppen direkt vilket var trist men killarna blev lurade iaf..

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback